• Ιασπις κίτρινος και Αιματίτης

Κομπολόι Ιασπις κίτρινος και Αιματίτης

ΙΑΣΠΙΣ: είναι πέτρα της ευγένειας και της χαλάρωσης. Ενισχύει την ικανότητα ενός ατόμου να χαλαρώσει και φέρνει ηρεμία. Μερικές φορές ονομάζεται πέτρα γαλούχησης και έχει προστατευτική ενέργεια. Ψυχικά, ο ίασπις χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το αστρικό ταξίδι. Στον φυσικό κόσμο χρησιμοποιείται για το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, ενώ θεωρείται καταπραϋντικό του στομάχου αφού βοηθάει στις καούρες και την παλινδρόμηση οξέος, ενώ εξισορροπεί τις yin / yang ενέργειες. Είναι μια ποικιλία του χαλαζία και έχει, επίσης, τις μεταφυσικές και θεραπευτικές ενέργειες του χαλαζία.
Ο αιματίτης σας προστατεύει. Ενισχύει τη σύνδεσή μας με τη γη, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ασφαλείς. Χαρίζει θάρρος, δύναμη, αντοχή και ζωτικότητα. Θεωρείται «πέτρα για το μυαλό» επειδή διεγείρει τη συγκέντρωση, ενισχύει την μνήμη και την πρωτότυπη σκέψη.
Ο αιματίτης χρησιμοποιεί τις μαγνητικές ιδιότητες του yin-yang για να εξισορροπήσει τους μεσημβρινούς μέσα στο σώμα και παρέχει μια σταθερή ισορροπία μεταξύ του αιθερικού και του φυσικού νευρικού συστήματος. Φέρνει ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.
Διαλύει την αρνητικότητα και αποτρέπει την απορρόφηση του αρνητισμού των άλλων. Ο αιματίτης είναι ισχυρός, εξαφανίζει τη δειλία, ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την επιβίωση, βελτιώνοντας τη δύναμη της θέλησης, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Βοηθά να ξεπεραστούν οι εξαρτήσεις. Θεραπεύει μορφές υπερφαγίας, το κάπνισμα και άλλα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ιασπις κίτρινος και Αιματίτης

  • Κατασκευαστής: Kompoloi Gallery
  • Κωδικός Προϊόντος: SKG-10190
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 19
  • Διαθεσιμότητα: 1
  • 19,90€
  • 14,99€


Ετικέτες: κομπολόγια, μπεγλέρια, έθνικ είδη, χάντρες, πέτρες, συλλεκτικά