Anime and Cine

Anime and Cine
Anime and Cine
Στην κατηγορία anime θα βρείτε προϊόντα από όλα τα γνωστά anime, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Συλλεκτικά προϊόντα άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Μια μεγάλη ποικιλία από anime φιγούρες, action φιγούρες, τσάντες, πορτοφόλια, μπρελόκ και πολλά διάφορα αξεσουάρ από τα αγαπημένα σας ταινίες και anime.
Λίγη Ιστορία:
Anime
Τα Anime είναι κινούμενα ιαπωνικής παραγωγής και το πρώτο εμπορικό ιαπωνικό κινούμενο σχέδιο ήταν το Katsudō Shashin το 1917. Στη δεκαετία του '30 τα animation είχαν εδραιωθεί στην Ιαπωνία ως εναλλακτική μορφή στη ζωντανής δράσης. Επιρροέςμπορούμε να βρούμε στην ταινία Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι της Walt Disney Company το 1937. Το πρώτο anime που βγήκε στην τηλεόραση ήταν το Three Tales το 1960 και ηπρώτη anime τηλεοπτική σειρά ήταν το Otogi Manga Calendar, που προβλήθηκε το 1961-1964. Τη δεκαετία του 1970, ο θρύλος του manga ήταν ο Osamu Tezuka. Στη δεκαετία του 1980, anime έγινε πιο αποδεκτή στην επικρατούσα τάση στην Ιαπωνία και στο anime της δεκαετίας του '90 απέκτησε μεγάλη αποδοχή στις αγορές και ακόμη περισσότερο τον 21ου αιώνα.
Cinema
Στα μέσα του 19ου αιώνα, εφευρέσεις, όπως το φενακιστοσκόπιο και ζωοτρόπιο, έδειχναν διάφορες φάσεις ενός αντικειμένου που έμοιαζε να είναι σε κίνηση. Γύρω στον 20ο αιώνα, συνενόνονται αρκετές σκηνές μαζί για να ειπωθεί μια ιστορία. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950, η εξάπλωση της ασπρόμαυρης οθόνης έριξε την απήχηση του θεάτρου στη Βόρεια Αμερική. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, οι τιμές σταδιακά κατέβηκαν, η έγχρωμη τηλεόραση έγινε κοινή, και οι πωλήσεις άνθησαν. Η ψηφιακή τεχνολογία υπήρξε η κινητήρια δύναμη για την αλλαγή σε όλη τη δεκαετία του 1990 και στη δεκαετία του 2000. Η ψηφιακή 3D προβολή αντικατατέστησε σε μεγάλο βαθμό τα προγενέστερα συστήματα 3D ταινίας και έγινε δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Υπο-κατηγορίες

Φιγούρες
Κούπες
Μοντελισμός
Αφίσες πόστερ
Puzzle

Σύγκριση Προϊόντων (0)


Doctor Who Tardis κουμπαράς

Doctor Who Tardis κουμπαράς

Doctor Who κουμ..

43,99€ 50,90€

Game of Thrones μπρελόκ Lannister
Game of Thrones μπρελόκ Targaryen
Zippo Son Of Anarchy

Zippo Son Of Anarchy

Zippo Son Of..

36,99€ 44,40€

Zombie On Board

Zombie On Board

Zombie On Bo..

5,00€

Μπρελόκ Star Wars Darth Vader

Μπρελόκ Star Wars Darth Vader

Star Wars Episo..

6,00€

Μπρελόκ Star Wars Stormtrooper

Μπρελόκ Star Wars Stormtrooper

Star Wars Episo..

6,00€

Μπρελόκ λούτρινο Star Wars Clone Trooper
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)